1

41. GELENEKSEL ORFAMDER İFTARINI ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRDİK

Her yıl Ramazan ayının ilk cumartesi olarak gelenekselleşen iftarımız bu yıl, Orman Genel Müdürlüğünde gerçekleştirildi. Programa farklı illerden meslektaşımız katılım gösterdi.

İftar organizasyonuna her yıl olduğu gibi ülkemizin birçok ilinden meslektaşlarımız katıldı. İftarın hemen öncesinde program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programın sunuculuğunu Yönetim Kurulu Üyemiz Özkan KIRIMLI gerçekleştirdi. ORFAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yerli, TOÇ BİR-SEN Başkan Vekili Sabri KIZILKAYA, Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan TÜRKYILMAZ, ÇEM Genel Müdürü Nurettin TAŞ, Orman Genel Müdür Yardımcısı Kenan AKDUMAN, ISUBÜ Rektörü Yılmaz ÇATAL ve Kurucu Başkanımız Cemal BALIBEY katılımcılara selamlama konuşmaları ile hitap ettiler. Bu yılın teması olarak belirlenen GAZZE ile ilgili video gösterisi ve şiirler tüm katılımcıların duygusal anlar yaşamasına sebep oldu. Sinevizyon gösterisi ve devamında ezanla birlikte iftar vakti ihya edildi.

ORFAMDER Yönetim Kurulu olarak; sürece desteği olan, davetimize katılan ve güzel anıları biriktiren ve yaşatan dostlarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLER.